Blog Een brief aan jou!

Hee lieve trouwe bezoeker, collega en klant.

Morgen zou Smeerboel plaatsvinden. Samen met jou zouden we opnieuw de allermooiste zaterdag van september neerzetten. Dé plek waar eindeloze momenten van saamhorigheid, nieuwe vrienden en liefdesrelaties ontstonden. Het was er fulltime gezellig, fijn en we sprankelden als vers geslepen diamanten de Grasweide over.

En nu? Nu hebben Mark, Hugo en Ferdi al maanden lang dikke vette schijt aan jou en aan ons. Ze zullen nog eerder een scriptie lezen over ‘Vaderlandse kerkgeschiedenis in Ommen uit 1970’ dan dat ze onze Fieldlab-rapporten ook nog maar één keer doorkijken. En dat terwijl ze in België loeihard aan het flaneren zijn op (onder andere) de uitkomsten van deze rapporten en ze in veel andere landen gewoon prima weten hoe ze opnieuw een feestje moeten bouwen in de huidige omstandigheden.

Haal je net als vele je levensenergie uit dansen op festivals? Of werk je in de events? Denk maar niet dat je dan meetelt in dit coronabeleid. Voor Markie en zijn vriendjes is ‘t gewoon echt het handigst als je stil doodzwijgt tot je samen met je laatste sprankeltje hoop ten onder bent gegaan. Het boeit onze hoge piefjes uit Den Haag écht geen fuck dat jij nu thuis zit en je laatste hompjes energie bij elkaar moet sprokkelen om überhaupt nog op te kunnen staan.

Ja, wij zijn er ook klaar mee. Daarom is het de hoogste tijd om van je te laten horen. Tijd om korte metten te maken met dit willekeurige, onbegrijpelijke en onrechtvaardige beleid. We gaan laten zien dat de maat vol is. Het is tijd om Mark, Hugo en Ferdi écht wakker te schudden.

Dus sta op, plunder je knutselkist, gooi je creativiteit in de strijd, maak een overweldigend spandoek en kom de sterren van de straten dansen. In Utrecht of een van de andere deelnemende steden. We laten ons niet zomaar uit het veld slaan!

We gaan voor een directe opening van de hele evenementen- en cultuursector op volledige capaciteit.

UNMUTE US – ZATERDAG 11 SEPTEMBER 13:45 – MALIEBAAN – UTRECHT

Let’s fucking go!!!