Blog Smeerboel Festival 2020 gaat niet door

Lieve vrienden van Smeerboel,

We zagen het al een beetje aankomen, maar de huidige regelgeving heeft ons ook tegen de vlakte gekregen. Smeerboel Festival gaat dit jaar helaas niet door en zal worden verplaatst naar zaterdag 11 september 2021. Het complete programma gaat mee en we beloven bij deze een nu al legendarische editie.

We kunnen er nu veel woorden aan wijden, al hebben we slechts vijf letters nodig KLOTE. Het festivalseizoen is voorbij gegaan zonder te dansen en ook door het hoogtepunt aan het einde van het seizoen gaat een dikke vette streep. We balen verschrikkelijk, al begrijpen we het besluit.

Iedereen die een ticket heeft gekocht voor Smeerboel Festival 2020 (via Eventix en Ticketswap) kan zijn of haar ticket houden voor volgend jaar. We snappen ook dat sommige van jullie al de hele zomer lang Schultenbrouw en pakken wijn met kartonsmaak weg moeten lurken, daarom krijgen alle kaartkopers binnen twee weken een mail waarin een refund kan worden aangevraagd. Al hopen we natuurlijk dat iedereen zijn of haar kaartje zal houden zodat we de steun en liefde voelen die we goed kunnen gebruiken.

We kunnen niet wachten om weer met jullie onze liefde voor muziek te delen, ontelbaar veel vreugdedansjes te doen en maximaal te genieten van elkaar. Tot volgend jaar. ❤️

Liefs,
Team Smeerboel